Hindbærskyr

Man kan selvfølgelig bare købe sig til frugtyoghurt, men det her smager simpelthen bare endnu bedre! Og det er pærenemt OG man kan sagtens lave til nogle dage ad gangen. Lad mig præsentere en frisk, nem, mættende og pæææn morgenmad: Hindbærskyr!

Jo, det er så nemt!

Skyr plus hindbær fra frost samt et par enkelte diverse i og på: Vupti et dejligt morgenmåltid. Som endda har den fineste lyserøde farve. Man rører bare portionen sammen om aftenen, sætter den i køleskab natten over, og så er der nem og sund morgenmad dagen efter. Den er også perfekt to go, hvis man kunne have brug for det.

Det er jo sådan set bare at komme i gang, ik.

Hindbærskyr

Om denne hindbærskyr også kan laves på vegansk?

Jeps. Alpros Greek Style Naturel er perfekt til dette formål.

Lyserød morgenmad ja tak!

Morgenmad smager bare lige dét bedre, når det er lyserødt, ik? Hvis du også har det sådan, så kig lige på mine overnight oats med hindbær, chiafrø og valnødder, mit indlæg om chiagrød i mange variationer eller hvad med nogle citron-bananpandekager med kold hindbær-skyr-creme?

 

Hindbærskyr
 
I opskriften her bruges frosne hindbær, fordi saften herfra farver skyren så flot lyserød, friske hindbær ikke samme effekt.
Mængde: 1 person
Ingredienser
  • 220 g skyr naturel eller Alpro Greek Style naturel
  • 100 g frosne hindbær
  • 10 g valnødder
  • ¼ - ½ dl vand
  • Et stykke rugbrød til at drysse på ved spisning
Fremgangsmåde
  1. Er man tryggest ved først at give hindbærrene en opvarmning (fx i mikroovn), gøres dette. Jeg er så rebelsk, at jeg bare bruger bærrene direkte fra frost
  2. Valnødderne hakkes groft (de kan også blot knuses med fingrene).
  3. Alle ingredienser røres sammen.
  4. Lad hindbærskyren hvile i en lukket beholder i køleskab natten over.
  5. Inden spisning røres hindbærskyren grundigt igennem.
  6. Bræk et stykke rugbrød i små stykker og drys det på hindbærskyren ved spisning.
Rigtig god fornøjelse.

Hindbærskyr