Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med morgenmad. Overnight oats ~ også kaldet køleskabsgrød ~ er en af gengangerne hos mig, blandt andet fordi det er verdens nemmeste og rigtig dejlig morgenmad, og jeg kan lide at veksle mellem forskellige slags. Her på bloggen findes blandt andet en krydret variant med gulerod, en med rugkerner og kakao samt en en lyserød variant med hel havre. Og nu denne. Ret simpel og ret lækker. Og meget fin også, hvilket jo heller ikke gør noget. Da jeg havde denne morgenmad med på arbejde forleden, sagde en pige på 2 1/2 meget imponeret: “Din mælk er meget flot!” Need I say more…

 

Overnight oats med chia & hindbær
 
Mængde: 1 person
Ingredienser
  • 1 dl grove havregryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 1½ dl frosne hindbær
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 tsk agavesirup eller erstatning svarende hertil (kan udelades hvis dette ønskes)
  • 2 tsk grofthakkede valnødder
  • 2 dl mælk af ønsket type (plante eller ko)
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen i en beholder, som lukkes og stilles i køleskab natten over.
  2. Næste morgen: Omrør og nyd.
Rigtig god fornøjelse.