Pasta er godt. Fuldkornspasta er rigtig godt. Og ved du, hvad der også er virkelig godt? Pasta lavet af fx linser. Man får nemlig både udseende og tekstur fra pasta samt en neutral smag, men med dejligt meget protein oven i købet.

Så jeg kreerede en pastasalat med linsepasta for protein, quinoa for kulhydrat, skønt grønt samt lidt frugt for saft og sødme. Let og lækkert, helt enkelt

 

Linsepastasalat med quinoa
 
Mængde: 1 person
Ingredienser
  • 40 g quinoa (ukogt vægt), gerne den lyse i denne salat
  • 50 g linsepasta (ukogt vægt)
  • 100 g broccoli
  • ½ avocado
  • 25 g rucola
  • 30 g friske blåbær
  • Frisk oregano
  • Saft en citron
  • Havsalt
  • Groft sort peber
Fremgangsmåde
  1. Kog quinoa og linsepasta i hver sin gryde efter anvisning på pakkerne.
  2. Skær broccolien i buketter/stykker af ønsket størrelse og kog den kort, så den lige akkurat er mør.
  3. Riv evt. rucolaen groft og tag oreganobladene af stænglerne (kun bladene skal bruges).
  4. Når quinoa og linsepasta er færdigkogt, drænes og afkøles dette.
  5. Bland alle ingredienser sammen, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Nyd.
Rigtig god fornøjelse.

  1. Kalorier pr. person: 500