Jeg er helt tosset med de fritter, man kan få på Sunset, kender du dem? Sprøde og fulde af dejlig smag fra urterne der er på fritterne. Fedtreducerede er Sunsets fritter faktisk også, yay!
Så jeg var jo nødt til at genskabe de lækre fritter herhjemme ~ eller det blev så til kartofler i stedet for fritter, og nu hedder de så Urtekartofler hos os. Eller lige så ofte: Sunsetkartofler. Og mums, de er altså også gode, de her!
Urtekartofler
Mængde: 4 personer
Ingredienser
- 1 kg kartofler med skræl
- 1½ spsk rapsolie
- 1½ tsk tørret oregano
- 1½ tsk tørret salvie
- Salt af ønsket type og i ønsket mængde
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Skær kartoflerne i grove, mundrette stykker.
- Kom kartoflerne og olien i en skål og bland grundigt.
- Hæld kartoflerne over på den bagepapirsbeklædte bageplade.
- Fordel tørret oregano, tørret salvie og salt på kartoflerne og vend det hele rundt.
- Sørg for at kartoflerne ligger i et enkelt lag.
- Bag kartoflerne i ovnen i ca. en halv time, til de er flot gyldne/godt stegte.
Rigtig god fornøjelse.