Grove og friske grøntsager i rustikke bidder kærligt svøbt i en blød avocadocreme – det er Chunky salat med avocadocreme.
Det er simpelt, men holy moly det er godt! Så meget crunch, creme og smag. Lige til at nyde sammen med en omgang grill-lækkerier, i madpakken, på buffetbordet eller på en tur ud i det blå.
Nydes med godt brød til.
Mums, ik?
Er du sulten efter flere salater med masser af indbygget nydning og næring? Så tryk HER og bliv salatlækkersulten!
Chunky salat med avocadocreme
Mængde: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 1 agurk
- 1 lille rødløg
- 200 g cherrytomater
- 150 g rå blomkål
- 1 dåse cannellinibønner
Creme
- 1½ modne avocado
- 1 fed hvidløg (kan udelades)
- ¼ lime, saften heraf
- 2 spsk yoghurt naturel
- ½ tsk knust havsalt
- Evt. dild il drys
Fremgangsmåde
Klargør først ingredienserne til salaten:
- - Agurk skæres i rustikke, mundrette chunks
- - Rødløg skæres i tynde strimler
- - Blomkål skæres i mundrette buketter/stykker
- - Cherrytomater skæres IKKE men bruges hele i salaten (så de ikke væder)
- - Skyl og afdryp grundigt bønnerne
Lav så avocadocremen:
- Alle ingredienser til cremen køres med stavblender for en helt blød og cremet konsistens.
- Smag til (cremen vil måske smage lidt vel salt, men det udlignes, når den blandes sammen med grøntsagerne) og vend cremen sammen med salatens ingredienser.
- Grøntsagerne kan sagtens klargøres på forhånd, men cremen skal laves umiddelbart inden servering.
Rigtig god fornøjelse.