Det her er så nemt, at det næææsten ikke kan kvalificere sig som en opskrift, men Hytteostpebre smager SÅ godt og er SÅ nemt at lave, at det nu alligevel skal have en plads her på kanalen.
Og så er der sket noget ret så perfekt i peberfrugtverdenen: Man kan være så heldig at finde kernefri snackpebre! Hvilket gør det ENDNU nemmere at lave disse Hytteostpeberfrugtherligheder.
Juhuuu!
Nyd Hytteostpebre som mellemmåltid eller som et proteinrigt tilbehør.
Hytteostpebre
Opskriften her er ikke angivet med mængder på andet end snackpebre. Så' der fri leg, du!
Ingredienser
- 1 snackpeber pr. person
- Hytteost (mængden er afhængig af dels hvor store dine snackpebre er, og dels hvor meget hytteost du vil have i dine peberfrugter) - brug den hytteost, du bedst kan lide, min favorit er den fra Cheasy, men anything goes
- Soltørrede tomater (dem i olielage)
- Sorte oliven
- Frisk basilikum
- Hvidløgspeber
- Havsalt
Fremgangsmåde
- Snackpebrene halveres på langs, og kerner samt membraner skrabes ud med fx en teske.
- Soltørrede tomater afdryppes og skæres i lidt grove stykker/strimler.
- Oliven afdryppes grundigt og skæres groft.
- Basilikum skæres i strimler.
- Kom ønsket mængde hytteost i de halverede snackpebre (masser af hytteost, hvis du spø'r mig) og kom soltørrede tomater, oliven, frisk basilikum på. Drys med hvidløgspeber og havsalt.
Rigtig god fornøjelse.