Her får du lige opskriften på en virkelig nem fetacreme, som du kan lave på nulkommafem, som er drøj i brug, og som er skøn sammen med fx bagte grøntsager eller som det cremede element i fx madpandekager eller wraps.
Fetacremen kan bruges naturel, da smager den bare skønt af feta, eller den kan smagssættes med lige det, du ønsker, det kunne være eksempelvis hvidløg, krydderurter, chili, fintrevet citronskal eller groftrevet rødbede.
Er du nysgerrig på andre typer smørelse/dyppelse, så tag da lige et kig på denne grønne creme med artiskok, min béarnaise-skyr-creme eller en skøn og næææsten oliefri rød pesto.
- 200 g feta, brug gerne Puck feta, den giver en skøn konsistens
- 50 g yoghurt naturel
- Feta brækkes/skæres i mindre stykker og kommes i en minihakker sammen med yoghurten.
- Kør til konsistensen er lækkert cremet.
- Nyd.