Nulkommafemcurry med kikærter er superhurtig mad, der smager skønt og giver lidt varme fra den røde karrypasta.
Du får her masser af grøntsager og masser af protein i form af kikærter cremet ind i kokosmælk.
Turboluksusmad, hvis du spø’r mig.
Mere asiatisk mad? Bare tryk HER!
Nulkommafemcurry
Mængde: 4 personer
Ingredienser
- 2 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 1 squash
- 2 dåser kikærter
- 1 dåse kokosmælk, evt. light
- 30 g peanutbutter
- 2 tsk rød karrypasta
- 1 tsk ingefærpulver
- Saft af ½ lime
- 2 spsk majsstivelse
- 1½ tsk salt
- Tilbehør: Brune ris
- Drys ved servering: Frisk koriander
Fremgangsmåde
- Hvidløg finthakkes og de øvrige grøntsager skæres i stykker af ønsket form og størrelse (ikke for små).
- Kom kokosmælk og majsstivelse i en wok el. lign. og rør majsstivelsen godt ud i kokosmælken.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser i koksmælken.
- Lad retten koge op og skru herefter ned på medium varme (hos mig er det trin 5 ud af 9). Retten skal koge, indtil grøntsagerne er møre men stadig har lidt bid. Det er vigtigt, at retten i hvert fald koger lystigt i 2-3 minutter, så majsstivelsen koges ordentligt ud. Rør ind i mellem.
- Server med brune ris til samt et drys frisk koriander.
Rigtig god fornøjelse.