Når jeg laver morgengrød, laver jeg altid en havregrød med grove gryn, chiafrø, valnødder og vanille. Den version bliver jeg simpelthen aldrig træt af. Og så smider jeg det topping på, jeg føler for den givne dag. Bær i en eller anden form er altid en del af min topping, det kan være friske, frosne eller tilberedte bær (eller en kombi). Somme tider kommer jeg min saltkaramel, chokobønnespread eller peanutbutter på. Skyr eller tilsvarende plantebaseret produkt bruger jeg også somme tider som topping sammen med bær. Der er så mange muligheder, og det er bare så lækkert.

 

Yndlingsgrød med hindbær-lime skyr-"sorbet"
 
Mængde: 2 personer
Ingredienser
Grød
  • Find opskriften på min Yndingsgrød her
Hindbær-lime skyr-"sorbet"
  • 1 god spsk vanilleskyr eller tilsvarende plantebaseret produkt
  • Saft af ¼ lime
  • 1½ dl frosne hindbær
  • ½ tsk vanillesukker
  • Sødning svarende til 2 tsk sukker
  • ¼ dl koldt vand
Fremgangsmåde
Hindbær-lime skyr-"sorbet"
  1. Alle ingredienser køres i en minihakker/med en stavblender til en tyk, cremet og jævn konsistens.
  2. Nydes med det samme på den varme og nylavede grød.
Rigtig god fornøjelse.