TunFRIsalat

Hvorfor jeg ikke har lavet vegetarisk tunsalat før nu, må stå hen i det uvisse. For hold da op, jeg er gået glip af noget! Denne tunFRIsalat er simpelthen så smagfuld og crunchy, og den smager så tæt på original tunsalat, at jeg næsten ikke kan forstå det. Øj!

I min variant er der ikke rå løg i. Jeg kan ellers rigtig godt lide løg, også i rå udgave, men eftersmagen og låg-ånden kan jeg godt undvære. Og denne udgave smager skønt også uden rå låg. Rigeligt dild og syltede agurker er til gengæld musts i denne pålægssalat. Mmm!

 

TunFRIsalat
 
Mængde: Pålæg til 1 person i 3-4 dage
Ingredienser
  • 1 ds kikærter, skyllede og afdryppede
  • ¼ rød peberfrugt i relativt små tern
  • 50 g majs
  • 50 g syltet agurk i relativt små tern
  • 1½ spsk tørret dild eller ½ bundt frisk dild
  • 1¼ tsk havsalt
  • 2 spsk mayonaise eller plantebaseret alternativ
  • 100 g skyr naturel ELLER Alpro greek style yoghurt
Fremgangsmåde
  1. Mos de skyllede og grundigt afdryppede kikærter groft med en gaffel.
  2. Herefter kommes de groftmoste kikærter og de øvrige ingredienser i en skål og blandes grundigt.
  3. Sæt udentunsalaten på køl og nyd den, når den er blevet dejligt kold.
Rigtig god fornøjelse.

 

TunFRIsalat

 

TunFRIsalat