Værsgo’ ~ et nemt og lækkert tilbehør til alt fra salat til pizza: Syltede rødløg.
Bare lige det – hej!
Syltede rødløg
Ingredienser
- 2 rødløg
- 2 dl æblecidereddike
- ¼ dl koldt vand
- 1 tsk sukker
- ¼ tsk groft sort peber
- Evt. fyld, fx laurbærblade, sennepsfrø, fennikelfrø, hele peberkorn.
Fremgangsmåde
- Æblecidereddike, vand, sukker og peber røres sammen ~ gerne med piskeris ~ indtil sukkeret er opløst.
- Rødløgene skæres i ringe/stykker af ønsket tykkelse, og stykkerne kommes i en beholder, der kan lukkes med låg.
- Hæld eddikelagen over rødløgene.
- Tilsæt evt. ønsket fyld.
- Luk låget og sæt beholderen i køleskabet.
- Lad gerne de syltede rødløg trække nogle timer inden brug.
- De syltede rødløg kan opbevares rigtig længe i tætsluttende beholder i køleskabet.
Rigtig god fornøjelse.