Syltede rødløg

Syltede rødløg

Værsgo’ ~ et nemt og lækkert tilbehør til alt fra salat til pizza: Syltede rødløg.

Bare lige det – hej!

 

Syltede rødløg
 
Ingredienser
  • 2 rødløg
  • 2 dl æblecidereddike
  • ¼ dl koldt vand
  • 1 tsk sukker
  • ¼ tsk groft sort peber
  • Evt. fyld, fx laurbærblade, sennepsfrø, fennikelfrø, hele peberkorn.
Fremgangsmåde
  1. Æblecidereddike, vand, sukker og peber røres sammen ~ gerne med piskeris ~ indtil sukkeret er opløst.
  2. Rødløgene skæres i ringe/stykker af ønsket tykkelse, og stykkerne kommes i en beholder, der kan lukkes med låg.
  3. Hæld eddikelagen over rødløgene.
  4. Tilsæt evt. ønsket fyld.
  5. Luk låget og sæt beholderen i køleskabet.
  6. Lad gerne de syltede rødløg trække nogle timer inden brug.
  7. De syltede rødløg kan opbevares rigtig længe i tætsluttende beholder i køleskabet.
Rigtig god fornøjelse.

 

 

Du kan måske også lide...