Loading...
Kanelkage

Kanelkage med kaffefrosting

Kanelkage er altid et bradepandekagehit. Kanelkage med kaffefrosting er lige det dér level up. Og jeg beklager; Afhængighed og “bare liiige ét stykke mere” følger med denne kage.

Så er du advaret.

Og PSST: Er du lige så glad for kage som mig? Så tryk HER og lad mundvandet løbe.

 

Kanelkage med kaffefrosting
 
Vær opmærksom på, at jeg bruger alm. te- og spiseskeer, når jeg bager og laver mad, ikke måleskeer.
Mængde: 16 stykker kage
Det skal du bruge
Kage
  • 200 g hvedemel
  • 150 g sukker
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk natron
  • 3 dl kærnemælk
  • 40 g neutral olie

Kaffefrosting
  • 150 g flormelis
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 3 spsk stærk kaffe
  • 35 g smør
Sådan gør du
Kagen
  1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovnvarme (ikke varmluft).
  2. Beklæd en bageform ser. 20x20 cm med et stykke bagepapir.
  3. De tørre ingredienser blandes - brug gerne et piskeris, hvilket afhjælper klumper i melet og dermed i den færdige kage.
  4. Kom kærnemælk og olie i skålen til de tørre ingredienser og bland dejen grundigt, enten med grydeske eller med elpisker på laveste hastighed.
  5. Kom dejen i den bagepapirsbeklædte form og bag kagen ca. 20(-22) minutter, til der ikke er kage på testnålen og overfladen er fint gylden.
  6. Når kagen er helt kold, kommes frostingen på:
Kaffefrostingen
  1. Lav kaffe.
  2. Smelt smørret.
  3. Alle ingredienser til frostingen blandes godt sammen til en blank, let tyk glasur.
  4. Fordel kaffefrostingen på kagen.
Rigtig god fornøjelse.

 

Kanelkage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder tilhører Pernille Rosenkilde - v for vegetarisk