Er der nogle, der er gode madvenner, så er det banan, peanutbutter og chokolade. Den kombi er simpelthen intet mindre end et match made in heaven. Og denne nicecream er dronningen af nicecreams. Si’r det bare!

Opskriften er såre simpel. Meeen tror man, det er en sund is, skal man lige være opmærksom på, at den selvfølgelig
er sundere end traditionel is fra supermarkedets frostmontre, idet den er lavet på udelukkende naturlige ingredienser, men det betyder ikke, at der ikke er en vis portion kalorier i, som stammer fra peanutbutteret. Men det gode fedt, ik’. Og det kan vi godt lide.

Så derfor er denne opskrifts portionsstørrelse relativt lille. Fordi der skal være plads til det hele ~ med omtanke.

 

Peanutbutter nicecream med chokolade
 
Mængde: 2 personer
Ingredienser
  • 185 g frossen banan* (= 2 små bananer)
  • 75 g peanutbutter
Fyld og topping
  • Grofthakket mørk chokolade
  • Saltede peanuts
Fremgangsmåde
  1. Bananer og peanutbutter køres i en minihakker til en jævn is-konsistens uden bananstykker.
  2. Rør herefter grofthakket chokolade samt hele peanuts i isen me ske.
  3. Server straks.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Når bananer fryses, er det en god idé at skære dem i tynde skiver inden nedfrysning. Det letter arbejdet for blender/minihakker/foodprocesser, og gør blandeprocessen så hurtig som muligt, hvilket er en god ting især i forbindelse med nice cream, da lang køretid kan resultere i mindre fast is-konsistens.