Ingefærshots. Jeg tror, man enten er fan eller ikke. Jeg hører til førstnævnte kategori. Jeg er vild med varmen og styrken fra ingefæren, og her er den i selskab med friskhed og syrlighed fra citron samt lidt sødme fra agavesirup. Og så er opskriften nem at have med at gøre. Det kan jeg bedst lide. Hvis en opskrift er for besværlig, står jeg som regel af. Men denne er lige til at have med at gøre: Blend – si – afkøl – nyd. Sværere behøver det altså ikke være.

Sådan et frisk og varmende shot til morgenmaden, mmm!

 

Ingefærshots med citron
 
Mængde: Godt ½ liter
Ingredienser
  • 50 g frisk ingefær (skrællet vægt)
  • ½ citron af almindelig størrelse, ubehandlet!
  • 4 spsk agavesirup eller akaciehonning
  • ½ liter koldt vand
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne kommes i en blender og køres grundigt.
  2. Hæld drikken gennem en si.
  3. Drikken hældes på en skoldet flaske og opbevares i køleskabet.
Rigtig god fornøjelse.