Fennikelsalat med avocado er en version 2.0 af den kendte insalata siciliana; En salat med fennikel og appelsin.
Her på bloggen har jeg min egen version af insalata siciliana lavet med mit eget fingeraftryk i form af fx linser, rucola og parmesan.
Her er så et andet twist på insalata siciliana, fundet hos Sense. Uanset om man er på kur eller ej, så bugner Senseuniverset af superlækre opskrifter. Denne version er med avocado, og man spiser hytteost til. Lyder det mærkeligt med hytteost? Nåmen, det er faktisk VIRKELIG GODT, så giv det lige et skud, ok!
Fennikelsalat med avocado
Salaten laves umiddelbart inden servering, så er den sprødest.
Mængde: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 2 fennikel
- 2 appelsiner
- 2 avocado
- 4 håndfulde rucola
- 60 g hasselnødder
- Havsalt
- Groft sort peber
Tilbehør
- 600 g hytteost
- Godt fuldkornsbrød, fx en fuldkornsbolle pr. person
Fremgangsmåde
- Fennikel skæres i tynde skiver.
- Appelsiner skæres fri for skræl og skæres i relativt tynde både.
- Avokado befris for skræl og sten og skæres i relativt tynde både.
- Rucola skylles, tørres grundigt og skæres evt. meget groft.
- Hasselnødder skæres meget groft.
- Anret grøntsagerne sammen på et stort fad eller i en stor skål, drys med grofthakkede hasselnødder samt havsalt og groft sort peber.
- Hytteost og brød serveres til.
Rigtig god fornøjelse