Hvad siger du til nem, lækker og sund vegetarisk mad? Som er uden besvær og forbud, men fuld af grøntsager, godt brød og dejlig smag? Og også lidt kage på den sundere måde? Vegetarisk mad som er lækkert til både hverdag og til gæster? Uden hokus pokus, men som bare er nærende nydning?

Måske er du allerede plantespiser, eller måske ønsker du blot mere grøn inspiration. Uanset hvad: Velkommen til! Alle er så hjerteligt velkomne her hos mig.

Her på bloggen deler jeg min glæde og passion for vegetarisk mad, og der er masser af inspiration til både vegetariske og veganske opskrifter, som bare venter på at blive brugt og nydt. Har du spørgsmål, så skriv endelig til mig! Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Jeg lever vegetarisk, fordi jeg elsker det, og jeg laver vegetarisk og vegansk mad, fordi jeg elsker det. Så enkelt er det. Og jeg håber, at min glæde og passion, mine billeder og mine opskrifter kan friste dig.

Kærlig hilsen Pernille.