
Jeg troede ikke, jeg kunne finde på flere grødvarianter, men da det er de små ændringer, der kan gøre den store forskel, er denne ny i min verden, her har jeg nemlig tilføjet kanel og græskarkerner til min yndlingshavregrød. Og kan man få fat i det, smager grøden fantastisk med tropisk frugt som topping, som her kakifrugt. Mango vil også være rigtig lækkert.
Kanelgrød med græskarkerner & tropisk topping
Mængde: 1 person
Det skal du bruge
Grød
- 1 dl grovvalsede havregryn
- ½ tsk knust havsalt
- 1 spsk chiafrø (knuste eller hele)
- 2 tsk græskarkerner
- 1 strøget tsk kanel
- 1½ tsk sukker eller anden sødning i tilsvarende mængde
- 2 dl mælk af ønsket type ~ jeg bruger havre- eller soyamælk
Topping
- Tropisk frugt, fx kaki eller mango
Sådan gør du
- Alle ingredienser koges sammen til ønsket konsistens. Jeg koger altid min grød i mikroovn, og der skal den have 2½ minut ved 800 watt.
- Hæld grøden over i en skål eller dyb tallerken og lad den sætte sig nogle minutter. Omrør herefter.
- Nydes med topping.
Rigtig god fornøjelse.