Basilikumhummus
 
 
Ingredienser
  • 1 dåse butterbeans (=240 g kogte butterbeans)
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk citronsaft
  • Ca. ½ koldt vand (måske lidt mere)
  • En stor håndfuld basilikumblade (ikke stilkene, kun bladene) = ca. 20 g
  • Evt. 1 spsk olivenolie (kan sagtens undlades)
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser kommes i en blender og køres til helt cremet konsistens. Tilsæt nok vand til, at massen kan samles og blive helt glat, men tilsæt ikke for meget vand, så hummusen ender for lind i konsistensen.
  2. Smag til.
  3. Afkøl.
  4. Hummusen opbevares i lukket beholder i køleskab.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/basilikumhummus/