Avocado-bønnepålæg
 
 
Mængde: 2 personer
Ingredienser
  • 1 avocado
  • 40 g hvide bønner (=cannellini, de hvide aflange)*
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk knust havsalt
  • Lidt yoghurt naturel (plante eller ko)
  • Gerne lidt fintklippet purløg, men det kan sagtens undværes
Fremgangsmåde
  1. Pålægget kan laves på to måder:
  2. Alle ingredienser kommes i en skål og blendes helt fint og cremet med stavblender.
  3. Alle ingredienser moses sammen med gaffel til ønsket konsistens.
  4. That's it!
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Alle bønner kan dog bruges, så har du ikke cannellini, bruger du bare noget andet. Kikærter kan også sagtens bruges. Jeg bruger dog oftest cannellinibønner i dette pålæg, da de ikke er fremtrædende hverken syns-, tekstur- eller smagsmæssigt.

Avocado-bønnepålægget kan sagtens holde sig på køl nogle dage, men bliver dog brunligt pga avocadoen, også selvom der er citronsaft i.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/avocado-boennepaalaeg/