Rød karry med tofu & grøntsager
 
 
Mængde: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g grøntsager (fx. spids-/hvidkål, squash, rød peberfrugt og broccoli/blomkål ~ men anything goes)
  • 1 løg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 25 g frisk ingefær
  • 300-400 g tofu
  • 40 g rød karrypasta
  • 2 dåser kokosmælk
  • 1 dåse hakket tomat
  • 3 spsk soyasauce
  • Saft fra ½ lime
  • 1½ tsk paprika
  • 1¾ tsk salt
  • ¼ tsk sort groft peber
Dertil
  • Fuldkornsris eller fuldkornsnudler
  • Cashewnødder
  • Gerne frisk koriander
Fremgangsmåde
  1. Sæt risene til kogning.
  2. Skær grøntsager, tofu og løg i grove dog mundrette stykker, knus/finthak hvidløgsfeddene og finthak/riv ingefæren fint.
  3. Steg løg i en smule neutral olie til de lige akkurat er møre.
  4. Tilsæt rettens øvrige ingredienser og varm retten igennem, til grøntsagerne er akkurat møre.
  5. Smag til.
  6. Server sammen med ris/nudler, cashewnødder og evt. frisk koriander.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/nem-roed-karry-med-tofu-groentsager/