Bruges majskolber koges disse i saltet vand indtil majsene er møre (dette kan sagtens gøres på forhånd).
Herefter tændes ovnen på 225 grader varmluft, lad den varme helt op.
De søde kartofler skæres i grove stykker, drysses med salt (olie er ikke nødvendigt) og bages i ca. 20-25 minutter til de er møre og har fået farve.
Skær majsene af kolberne, og skær alle grøntsager i stykker af ønsket størrelse, dog ikke for småt!
Bland alle salatens elementer grundigt og server salaten lun eller kold sammen med guacamole, avocadocreme eller avocado samt med ekstra koriander til drys.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Avocadocreme: Avocado + citronsaft + salt + lidt yoghurt naturel blendes med stavblender til det er helt glat og cremet.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/mexi-salat-med-bagt-soed-kartoffel/