Kikærtevafler med kål
 
 
Mængde: 6 vafler bagt som belgiske vafler
Ingredienser
  • 125 g kikærtemel
  • 200 g kål, enten rød og/eller grøn spidskål eller blomkål/broccoli
  • 1 tsk havsalt
  • 2¼ dl koldt vand
  • Lidt rapsolie til smøring af vaffeljernet
Fremgangsmåde
  1. Den ønskede kål ordnes: Spidskål skæres i helt fine strimler, blomkål/broccoli finthakkes helt, gerne i minihakker/foodprocessor.
  2. Kom alle ingredienserne i en skål og bland dem grundigt.
  3. Opvarm vaffeljernet.
  4. Spray eller smør lidt olie på vaffeljernet ved bagning af hver vaffel.
  5. Vaflerne bager, til de er flot gyldne og gennembagte.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
Vaflerne kan også bages som tykke pandekager ved middelvarme.

Vaflerne kan genopvarmes på fx brødrister, herved bliver de lidt sprøde igen.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/kikaertevafler-med-kaal/