Vegetarlasagne - lasagne (næsten) som min far laver den
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 400 g Naturlig Hakket
- 100 g blomkålsris (jeg bruger dem man køber på frost)
- 1 stor gulerod, groftrevet
- 1 stor stilk bladselleri, skåret i stykker af ønsket størrelse
- 2 gode tsk rød pesto
- 2 ds hakket tomat
- 1 spsk rød balsamico
- ½ spsk soya
- 1 god spsk tørret oregano
- En knivspids røget paprika
- En knivspids cayenne
- 1 god tsk havsalt
- ¼ tsk groft peber
- Fuldkornslasagneplader
- Revet ost og/eller rasp
- 1 brik Mornaysauce eller denne hvide lasagnesauce eller en vegansk version
- Hak løg og hvidløg fint og steg disse i lidt olivenolie til de er bløde men ikke har taget farve.
- Tilsæt Naturli' Hakket og steg det brunt.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og lad saucen simre lidt tid.
- Smag til.
- Kom lidt Mornay i bunden af et fad str. 26x26x6 cm. Herpå lægges lasagnen sammen som følger:
- Plader - sauce - Mornay - plader - sauce - Mornay - plader - sauce - Mornay - ost/rasp.
- Lasagnen bages i en ovn opvarmet til 200 grader almindelig ovnvarme i 30 minutter. Herefter skal lasagnen trække 15 minutter inden servering.
- Server lasagnen med masser af grønt, fx rucola, frisk spinat og persille.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/vegetarlasagne-lasagne-naesten-som-min-far-laver-den/
3.5.3229