1 ds butter beans, skyllet og afdryppet (= 240 g kogte butterbeans)
150 g majs + 3-4 spsk majs (sidstnævnte skal ikke blendes med, men i farsen efter blendning sammen med de øvrige ingredienser)
1 løg
¼ bdt purløg, skåret i små stykker
50 g fint majsmel eller fint fuldkornsmel
1½ tsk salt
2 spsk sesamfrø, evt. ristede
Fremgangsmåde
Rist evt. sesamfrøene på en tør pande til de har taget lidt farve.
Blend de 150 g majs, butter beans og løg rigtig grundigt i en foodprocessor til en så jævn masse som muligt. Massen skal nok skrabes ned fra foodprocessoren sider undervejs.
Kom blandingen i en skål og rør de resterende ingredienser grundigt i.
Lad farsen hvile ½ times tid.
Varm noget olie op på en pande, og form 6 bøffer i ønsket form og tykkelse.
Steg bøfferne til de er flot gyldne på begge sider.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/majsboennedeller/