Stegte grøntsager med chilibønner & tortellini
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 1 squash
- 1 bakke brune champignon (200 g ikke-ordnet vægt)
- 1 ds chilibønner (der bruges både bønnerne og saucen, de ligger i)
- 2 gode håndfulde cherrytomater
- 200 g fyldt pasta (ukogt vægt) med vegetarisk fyld
- 1 tsk salt
- ¼ tsk peber
- ½ dl fløde af ønsket type
- Frisk oregano
- Skær løg, peberfrugt og squash i grove stykker.
- Rens champignonerne og skær dem i grove stykker.
- Halver cherrytomaterne.
- Kog den fyldte pasta mens grøntsagerne steges:
- Svits champignonerne kort i lidt olivenolie, de må gerne få lidt farve.
- Tilsæt løg, peberfrugt og squash.
- Steg grøntsagerne kortvarigt, indtil det hele er faldet en smule sammen.
- Tilsæt bønnerne og de halverede cherrytomater og varm retten igennem, mens tortellinierne koges.
- Hæld vandet fra den fyldte pasta og kom pastaen op til grøntsags-bønneblandingen. Vend grundigt rundt.
- Tilsæt fløde, bland og varm igennem.
- Smag til.
- Server drysset med frisk oregano.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/stegte-groensager-med-chiliboenner-og-ravioli/
3.5.3229