Italiensk bønnesalat
- 2 dåse bønner (cannellini, borlotti eller brune)
- 400 g lækre cherrytomater (gerne i forskellig form og farve)
- 1 rødløg
- 1 squash
- Ristede pinjekerner
- Olivenolie (dryppes over salaten)
- Knust havsalt
- Groft, sort peber
- Masser af frisk basilikum (kun bladene, ikke stilkene), basilikummen fungerer i denne salat lidt som salatblade
- Evt. 30 g rucola
- Skyl og afdryp bønnerne grundigt.
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
- Skær tomaterne i mellemtykke skiver.
- Skær rødløget i fine strimler.
- Skær squashen over på langs, fjern kernerne med en theske og skær tynde halvmåner.
- Anret eller bland alle ingredienserne og server.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/italiensk-boennesalat/
3.5.3251