Spaghetti Napoli
 
 
Mængde: 4 personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 dåser hakket tomat
  • 2 tsk havsalt
  • 1 tsk sukker
  • ¼ tsk groft sort peber
  • Et bundt frisk basilikum, både blade og stilke i grove stykke
  • 400 g fuldkornsspaghetti (tør vægt!)
Tilbehør
  • Parmesan
Fremgangsmåde
  1. Skær løg og hvidløg groft og steg disse kort i lidt olivenolie uden at de tager farve.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, bland grundigt, og småkog saucen under låg i 20 minutter. Omrør ind i mellem.
  3. Kog imens pastaen og afdryp den grundigt, når den er færdigkogt.
  4. Når saucen har kogt 20 minutter, blendes den med stavblender til ønsket konsistens.
  5. Bland sauce og pasta grundigt sammen og server.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/spaghetti-napoli/