Snobrød
 
 
Mængde: 12 stk
Ingredienser
  • 3 dl vand, lillefingervarmt
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 450-475 g mel, heraf gerne ca. 200 g hvid hvede mel* eller grahamsmel
Fremgangsmåde
  1. Rør gæren ud i vandet.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, dog ikke al melet på én gang.
  3. Ælt dejen godt igennem (på røremaskine eller med håndmixer m. dejkroge).
  4. Juster dejens konsistens med mel.
  5. Form 12 kugler af dejen, som lægges på en melstrøet tallerken el. lign.
  6. Lad dejen hvile ½ - 1 time.
  7. Når dejen skal på pind:
  8. Rul en dejkugle ud til en mellemtynd pølse og sno denne om pinden.
  9. Bag over rigtigt varme gløder og nyd det hele!
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Hvid hvede mel er et fuldkornsmel.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/snobroed/