Meget gerne en god håndfuld frisk løvstikke, medium- eller fintskåret
Der kan evt. tilføjes 2-4 spsk fløde for at runde saucens smag af
Fremgangsmåde
Champignon, løg og hvidløg ordnes og hakkes relativt fint, enten med kniv eller i en minihakker. Der må gerne være mindre stykker af både champignon og løg, der kan ses og mærkes i saucen, for at give lidt kødlignende tekstur og udseende.
Gulerod groftrives på rivejern, bladselleri skæres i stykker af ønsket tykkelse (ikke meget tykke)
Steg champignon, løg og hvidløg i olivenolie nogle minutter (uden at det tager farve!).
Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen salt! og kog saucen 35-40 minutter. Saucen skal simre lystigt/småkoge. Omrør ind i mellem.
Tilsæt salt og bland grundigt saucen.
Smag til.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/linsebolognese/