Kanelgrød med græskarkerner & tropisk topping
 
 
Mængde: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • ½ tsk knust havsalt
  • 1 spsk chiafrø (knuste eller hele)
  • 2 tsk græskarkerner
  • 1 strøget tsk kanel
  • 1½ tsk sukker eller anden sødning i tilsvarende mængde
  • 2 dl mælk af ønsket type ~ jeg bruger havre- eller soyamælk
Topping
  • Tropisk frugt, fx kaki eller mango
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser koges sammen til ønsket konsistens. Jeg koger altid min grød i mikroovn, og der skal den have 2½ minut ved 800 watt.
  2. Hæld grøden over i en skål eller dyb tallerken og lad den sætte sig nogle minutter. Omrør herefter.
  3. Nydes med topping.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/kanelgroed-med-graeskarkerner-tropisk-topping/