Indisk suppe
 
 
Mængde: 4 personer
Ingredienser
  • 1 ds hakket tomat
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl røde linser
  • 1 dl vand
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk tørret, stødt koriander
  • 1 tsk tørret, stødt ingefær
  • 1½ tsk havsalt
  • ¼ tsk groft peber
Fremgangsmåde
  1. Løget skæres i mindre stykker, og hvidløgsfeddene hakkes fint eller presses med hvidløgspresser.
  2. Alle ingredienser kommes i en gryde, og suppen koger roligt, indtil linserne er møre, det tager ca. 15-20 minutter.
  3. Suppen kan blendes med stavblender, hvis dette ønskes. Jeg stavblender den gerne en smule, da det gør suppen lidt mere fyldig i konsistensen, dog jeg kan godt lide, at der stadig er struktur i suppen, og derfor blender jeg den kun lidt. Mine børn foretrækker dog en helt blendet suppe.
  4. Server suppen med ønsket topping.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/indisk-suppe/