Citrusgranola
 
 
Ingredienser
  • 2 dl grove havregryn
  • ½ dl boghvedekerner
  • ½ dl blandede solsikke- og græskarkerner
  • 1 dl mandler, grofthakkede
  • 40 g agavesirup (eller flydende sukkererstatning i tilsvarende mængde) ELLER 8 dadler blendet/moset med 2-3 spsk koldt vand - ELLER SKAL DER BARE BRUGES SUKKER??
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 2 spsk kokosolie
  • Skal af 1 ubehandlet citron, fintrevet
  • Skal af 2 ubehandlede appelsiner, fintrevet
Fremgangsmåde
  1. Kokosolien varmes op til lidt over middel varme på en stegepande, og alle ingredienserne undtagen skal fra citron og appelsin tilsættes den varme kokosolie.
  2. Blandingen varmes igennem til alle elementerne er godt blandet sammen og gennemvarme.
  3. Hæld blandingen over på et stykke bagepapir placeret på en bagerist og lad den køle helt af.
  4. Når granolaen er kold, tilsættes citron- og appelsinskal, og der blandes grundigt.
  5. Granolsen opbevares i tætsluttende beholder i stuetemperatur. Den kan holde længe.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Ønskes muslien brugt som salattopping kan man lade være at søde den, og hvis det ønskes, salte den en smule i stedet.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/?p=3545