Kartoffelsalat med kål & mormordressing
 
 
Mængde: Ca. 3 personer
Ingredienser
  • 300 g kogte, kolde kartofler med skræl
  • 200 g grøn spidskål eller en blanding af forskellige kål, evt. også lidt gulerod
  • Et par håndfulde hasselnødder
  • 75 g blåbær
  • Frisk dild, gerne masser af det
  • Evt. bælgede edamamebønner, hvis det ønskes
  • Mormordressing, halv portion af DENNE
Fremgangsmåde
  1. De kogte, kolde kartofler skæres i stykker af ønsket størrelse.
  2. Spidskålen skæres i helt fine strimler.
  3. Hasselnødderne hakkes meget groft.
  4. Bland salatens elementer undtagen hasselnødder grundigt.
  5. Bland dressingen.
  6. Dressingen samt hasselnødder serveres ved siden af salaten, så man selv kan komme det på salaten.
  7. Salat og dressing serveres kolde.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/kartoffelsalat-med-kaal-mormordressing/