Broccolisalat med yoghurtdressing
- 1 broccoli, kun den øverste "buskede" del
- ½ lille rødløg
- 50 g tørrede tranebær
- 25 g ristede pinjekerner
- 200 g tyk yoghurt naturel (plante eller ko) eller skyr
- 1½ spsk agavesirup
- 1½ spsk rød balsamico
- 1 tsk knust havsalt
- ¼ tsk groft sort peber
- Dressingen røres sammen og trækker, mens resten af salatens elementer klargøres:
- Pinjekernerne ristes på en tør pande, rødløg skæres fint, tranebær hakkes groft, og broccolitoppen skæres i buketter af ønsket størrelse.
- Smag dressingen til og juster fx med rød balsamico og sukker/agavesirup.
- Alle ingredienser inkl. dressing røres sammen.
- Lad salaten blive dejligt kold inden servering.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/broccolisalat-med-skyr/
3.5.3251