Løg og hvidløg svitses klare i lidt olie på en dyb pande eller i en gryde.
Tilsæt alle krydderierne samt eddike og tomatpure og rør sammen.
Tilsæt hakket tomat, kokosmælk, vand, røde linser, salt og peber og rør sammen.
Retten småkoger ca. 30 minutter under jævnlig omrøring.
Tilsæt ærter og blomkål de sidste 5-10 minutter.
Retten er færdig, når linserne og blomkålen er møre men ikke helt udkogte.
Server med ønsket tilbehør.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Raita er den indiske variant af tzatziki. Raita er helt enkel og består af yoghurt naturel (evt en blanding af yoghurt og fraiche), tyndtskårne stykker agurk og lidt havsalt. Jeg kommer også spidskommen i, og somme tider en smule frisk mynte.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/indisk-dhal-med-raita/