Blomkål, mediumfint skåret (altså ikke hakket i bittesmå stykker)
Squash, groftrevet
Frisk spinat, medium skåret
Syltede agurker (de bedste er Appetit agurker fra Beauvais, mmm) eller syltede rødbeder, medium skåret
Friske blåbær, halverede
Valnødder, grofthakkede
Avocado, medium stykker
Fremgangsmåde
De brune ris koges efter anvisning på pakken og afkøles helt.
Linserne enten koges (hvis de er tørrede) eller skylles og afdryppes (hvis de er fra dåse)
Alle ingredienser ordnes og blandes sammen.
Avocadoen kan godt blandes i salaten med det samme, men jeg foretrækker at tage en halv avocado med, og så skære den ud og komme den i salaten, når jeg skal spise den, for at den ikke bliver kedelig, når den ligger i salaten i måske et par dage.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/fyldig-frokostsalat-med-linser-og-brune-ris/