Suppe med blomkål, knoldselleri, røde linser & karryskum
 
 
Mængde: Ca. 4 personer
Ingredienser
  • ½ blomkålshoved
  • 100 g kartofler
  • 1 løg
  • ¼ knoldselleri
  • 1 dl røde linser
  • 10 dl vand + en bouillonterning
  • 2 tsk salt
  • 50 g Philadelphia light (kan undlades - men friskosten runder suppens smag rigtig godt af)
Fremgangsmåde
  1. Grønsagerne skrælles/ordnes og skæres i små tern
  2. Alle ingredienser undtagen Philadelphia og salt kommes i en gryde og koges mørt ved middelhøj varme, det tager ca. 20 minutter. Rør undervejs, så linserne ikke sætter sig på bunden af gryden.
  3. Salt tilsættes, og suppen koges kort igennem.
  4. Gryden tages af varmen, Philadelphia tilsættes, og suppen blendes til ønsket konsistens. Tilsæt mere kogende vand, hvis suppen ønskes mere lind.
  5. Serveres med karry-gurkemejeskum, feldsalat/rucola samt græskarkerner og nigellafrø.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/suppe-med-blomkaal-knoldselleri-roede-linser-karryskum/