Kakaolagkagebunde
 
 
Når kagen er bagt, tænker du måske "dén for jeg ikke delt i tre bunde", men jo, det kan man godt! De bliver nogenlunde sammen tykkelse, som de lagkagebunde, man køber.
Mængde: 3 tynde lagkagebunde
Ingredienser
  • 100 g smør
  • 250 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 225 g hvedemel
  • 1 god tsk bagepulver
  • 30 g kakaopulver
  • 2 dl mælk
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 190 grader almindelig ovnvarme (dvs. ikke varmluft).
  2. Smelt smørret og rør det herefter sammen med sukker og vaniljesukker i en skål med håndmixer.
  3. Kom det ene æg i og pisk godt. Tilsæt det andet æg og pisk til blandingen ligner æggesnaps, der bruges stadig håndmixer.
  4. Bland mel, bagepulver og kakao. Sigt melblandingen i æggeblandingen skiftevis med mælken, rør roligt men grundigt med en grydeske
  5. Beklæd en springform str. ca. 23 cm I diameter med et stykke bagepapir, og kom dejen heri.
  6. Kagen bages ca. 40 min. Dæk den evt. med staniol efter ca. ½ time, så kagen ikke bliver for mørk. Bruges termometer er kagen færdig ved 98 grader (eller når der ikke er dej på testpinden)
  7. Efter bagning afkøles lagkagebundene helt.
  8. Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.
  9. Læg din lagkage sammen og nyd.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/chokoladelagkage/