Peanutbutter nice cream med chokolade
 
 
Mængde: 2 personer
Ingredienser
  • 185 g frossen banan* (= 2 små bananer)
  • 75 g peanutbutter
Fyld og topping
  • Grofthakket mørk chokolade
  • Saltede peanuts
Fremgangsmåde
  1. Bananer og peanutbutter køres i en minihakker til en jævn is-konsistens uden bananstykker.
  2. Rør herefter grofthakket chokolade samt hele peanuts i isen me ske.
  3. Server straks.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*Når bananer fryses, er det en god idé at skære dem i tynde skiver inden nedfrysning. Det letter arbejdet for blender/minihakker/foodprocesser, og gør blandeprocessen så hurtig som muligt, hvilket er en god ting især i forbindelse med nice cream, da lang køretid kan resultere i mindre fast is-konsistens.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/peanutbutter-nice-cream-med-chokolade/