Quinoadeller
Mængde: 7-8 deller/3-4 burgerbøffer
- 50 g sort quinoa
- ½ løg
- Evt. 1 fed hvidløg
- 50 g grøn squash, fintrevet
- 30 g rød snackpeber, finthakket (vigtigt at det er snackpeber og ikke almindelig rød peber pga vandindholdet i peberfrugten)
- 1½ tsk knust havsalt
- 1 spsk sød sennep
- En håndfuld frisk oregano
- ¾ dl vand
- 80 g finvalsede havregryn
- 3 spsk fint fuldkornsmel, gerne hvid hvede mel, ellers fuldkornsspeltmel
- Kog quinoaen i rigeligt, letsaltet vand i 20 minutter. Herefter afkøles quinoaen, mens de resterende ingredienser tillaves.
- Alle ingredienser røres grundigt sammen, og farsen hviler 20 minutters tid.
- Form deller (eller burgerbøffer) og steg disse i lidt god olie på en middelvarm stegepande indtil dellerne er flot gyldne.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/quinoadeller/
3.5.3251