Thai-inspireret suppe med grøn karry og fuldkornsnudler
 
 
Mængde: 3 personer
Ingredienser
  • 50 g fuldkornsnudler
  • 1 løg i grove strimler
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g blomkål i buketter af ønsket størrelse
  • 200 g brune champignon i tykke skiver
  • 100 g squash i halvtykke halvmåner (gerne med den bløde midte fjernet)
  • 100 g sukkerærter i grove skråtskårne stykker
  • Saft af ½ lime
  • 7 dl koldt vand + 1 grønsagsbouillonterning
  • 1½ dl kokosmælk
  • 2 tsk grøn karrypasta
  • 1 god håndfuld frisk koriander, groft skåret
  • 1 tsk havsalt
  • 1 stor håndfuld friske bønnespirer
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser undtagen bønnespirer kommes i en gryde og koges roligt, indtil nudlerne er møre, det tager ca. 4-5 minutter.
  2. Tilsæt bønnespirerne og smag til.
  3. Server rygende varm og drysset med lidt frisk koriander.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/thai-inspireret-suppe-med-groen-karry-og-fuldkornsnudler/