Thai-inspireret suppe med grøn karry og fuldkornsnudler
- 50 g fuldkornsnudler
- 1 løg i grove strimler
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 200 g blomkål i buketter af ønsket størrelse
- 200 g brune champignon i tykke skiver
- 100 g squash i halvtykke halvmåner (gerne med den bløde midte fjernet)
- 100 g sukkerærter i grove skråtskårne stykker
- Saft af ½ lime
- 7 dl koldt vand + 1 grønsagsbouillonterning
- 1½ dl kokosmælk
- 2 tsk grøn karrypasta
- 1 god håndfuld frisk koriander, groft skåret
- 1 tsk havsalt
- 1 stor håndfuld friske bønnespirer
- Alle ingredienser undtagen bønnespirer kommes i en gryde og koges roligt, indtil nudlerne er møre, det tager ca. 4-5 minutter.
- Tilsæt bønnespirerne og smag til.
- Server rygende varm og drysset med lidt frisk koriander.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/thai-inspireret-suppe-med-groen-karry-og-fuldkornsnudler/
3.5.3228