Edamamehummus
 
 
Ingredienser
  • 200 g optøede, kolde edamamebønner, afbælgede
  • Evt. 1 fed hvidløg
  • 1 spsk limesaft
  • ½ spsk sesamolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 8 spsk koldt vand
  • Havsalt
  • ½ dl sesamfrø
  • 1 håndfuld frisk koriander
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser undtagen sesamfrø og frisk koriander blendes i en minihakker eller med en stavblender. Juster eventuelt med vand, hvis konsistensen ønskes mere lind.
  2. Sesamfrø og grofthakket frisk koriander røres i hummusen med ske.
  3. Smag eventuelt til med havsalt.
  4. Afkøl og server dejligt kold.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/edamamehummus/