Quinoagryde med kikærter
- 1 dåse kikærter, skyllede og afdryppede
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse hakket tomat
- 200 g brune champignon (=en bakke) i tykke skiver
- 1¼ dl hvid quinoa
- 1 løg i grove strimler
- ½ squash i grove stykker
- 300 g blomkål i små buketter
- En håndfuld frisk koriander, groft skåret
- 1½ tsk gul karry
- Lidt peber
- 2 tsk salt
- Frisk koriander
- Peanuts
- Godt fuldkornsbrød
- Kikærterne skylles og afdryppes, og champignonerne ordnes.
- Kikærter, kokosmælk, hakket tomat, champignon samt quinoa kommes i en gryde og småkoges 15 minutter under låg. Rør undervejs.
- Ordn imens de øvrige grøntsager.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og småkog retten videre ca. 10 minutter.
- Retten er færdig når quinoaen har åbnet sig og dannet små "haler".
- Smag til og juster eventuelt konsistensen med lidt vand. Retten skal være blød og cremet og stadig have lidt sauce.
- Server sammen med tilbehør.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/one-pot-med-kikaerter-quinoa-kokosmaelk/
3.5.3251