Crunchy kikærte-ret
 
 
Mængde: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 dåse kikærter
  • 85 g syltede perleløg
  • 200 g brune champignon
  • 250 g blomkål
  • 1 slank squash
  • 40 g sorte oliven
  • 40 g frisk spinat
  • 100 g tomatpuré
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1½ tsk spidskommen
  • ¼ tsk tørrede chiliflager
  • ½ tsk havsalt
  • ¼ tsk groft sort peber
Fremgangsmåde
  1. Kikærterne skylles og afdryppes grundigt.
  2. Tomatpuré, finthakket hvidløg, spidskommen, chiliflager, salt og peber røres grundigt sammen, sørg for at hvidløget er rørt godt ud.
  3. Grøntsagerne ordnes og skæres i stykker af ønsket størrelse, men ikke for små. Perleløgene må gerne være hele, oliven kan evt. halveres.
  4. Bland alle ingredienserne sammen.
  5. Serveres afkølet og med godt brød til.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/crunchy-kikaerte-ret/