Crunchy kikærte-ret
- 1 dåse kikærter
- 85 g syltede perleløg
- 200 g brune champignon
- 250 g blomkål
- 1 slank squash
- 40 g sorte oliven
- 40 g frisk spinat
- 100 g tomatpuré
- 1 stort fed hvidløg
- 1½ tsk spidskommen
- ¼ tsk tørrede chiliflager
- ½ tsk havsalt
- ¼ tsk groft sort peber
- Kikærterne skylles og afdryppes grundigt.
- Tomatpuré, finthakket hvidløg, spidskommen, chiliflager, salt og peber røres grundigt sammen, sørg for at hvidløget er rørt godt ud.
- Grøntsagerne ordnes og skæres i stykker af ønsket størrelse, men ikke for små. Perleløgene må gerne være hele, oliven kan evt. halveres.
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Serveres afkølet og med godt brød til.
Recipe by V FOR VEGETARISK at https://vforvegetarisk.dk/crunchy-kikaerte-ret/
3.5.3251