Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser
 
 
Mængde: Til 14-16 madpandekager
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • ½ squash, groftrevet
  • 3 gulerødder, groftrevet
  • 2 stængler bladselleri, i medium stykker
  • 1½ dl røde linser
  • 1 ds hakket tomat
  • 3 dl vand
  • 1½ tsk salt
  • 1 dl fløde af ønsket type + 4 tsk Maizena
Tilbehør:
Fremgangsmåde
  1. Alle grønsager ordnes.
  2. Alle ingredienser undtagen fløde og maizena kommes i en gryde og koger ved jævn varme i 20-30 minutter. Rør i saucen ind imellem.
  3. Fløde og maizena røres sammen, så blandingen er klumpfri.
  4. Tilsæt fløde-maizena-blandingen, rør grundigt og varm igennem.
  5. Lad saucen køle lidt af.
  6. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  7. Sauce lægges på midten af en pandekage, der bruges 2 store spsk pr pandekage.
  8. Pandekagen foldes godt sammen til et rektangel - begynd med de to lange sider - og lægges med samlingen nedad i et fad. Dette gøres med hver pandekage. De fyldte pandekager må gerne ligge tæt i fadet.
  9. Drys revet ost over pandekagerne.
  10. Pandekagepakkerne bages i ovnen til osten er smeltet og let gylden og pandekagerne har fået lidt fast overflade, dette tager ca. 10 minutter.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by v for vegetarisk at https://vforvegetarisk.dk/pandekagepakker-med-fyld-af-groensager-roede-linser/